Prodaja novih podjetij

Prodaja podjetij je ena izmed dejavnosti s katerimi se ukvarjamo že vrsto let. Prednost da kupite novo podjetje oziroma družbo je v tem, da lahko s poslovanjem pričnete takoj. Za začetek ne potrebujete osnovnega kapitala.

Podjetja katera prodajamo so popolnoma nova in še niso poslovala ter imajo urejeno vso potrebno dokumentacijo za takojšni pričetek poslovanja.

Podjetje Lerona d.o.o.  se že 25 let ukvarja s prodajo podjetij. Ustanavljamo nove gospodarske družbe ki so namenjene prodaji. Te družbe so čiste, nove in niso poslovale. Kapital za ustanovitev v višini 7.500 € je zagotovila družba Lerona d.o.o. Naše podjetje, katero vam odstopi poslovni delež družbe, vam jamči da do dneva podpisa pogodbe družba ni prevzela kakršne koli obveznosti. S tem si prihranite veliko poti in papirologije ki nastane z ustanovitvijo podjetja.

Prodajamo in urejamo prepise vseh vrst družb enoosebnih in večosebnih, uredimo pa tudi vse potrebno za tuje fizične in tuje pravne osebe.

Več o dejavnosti prodaja podjetij si preberite tukaj: nakupu novega podjetja. Pravtako pa si lahko na tej strani preberete kaj vse potrebujete za prepis podjetja na vaše ime. V primeru pa da ne najdete informacij ki jih iščete, bomo veseli če nas pokličete na telefonsko številko ki jo najdete na desni.